Smått och stort om spel

När det kommer till poker- och casinovärlden så är det en värld som verkligen förändrats och blommat ut på senare tid. Men hur ska man göra för att bli nästa Martin Jacobsson.

”I played close to perfect, maybe, I don’t think there’s anything such as a perfect tournament, since you will always make some errors here or there. But I eliminated most of my mistakes, and played pretty well overall.”

Vinnare av poker-VM 2014 blev en svensk. Nämligen Martin Jacobsson. Och enligt citatet som är hämtat från sajten WSOP så verkar han vara mycket nöjd med sitt spel och säger att han spelade nästintill perfekt. Nästintill, då det inte finns någon som kan spela ett perfekt spel under en hel turnering.

Friskt vågat, hälften vunnet

2165230-online-pokerVi har i tidigare artiklar skrivit om hur du ska bära dig åt för att bli en grym pokerspelare. Och visst, självklart finns det inte bara en väg att vandra utan vad det handlar om är att du måste utgå från dig själv och hur du på bästa sätt kan bli så bra som möjligt. Man måste våga spela för att våga vinna. Om man spelar med en mängd olika livlinor så kommer man aldrig komma in i den rätta stämningen. men frö att bli en vinnare av poker-VM så gäller det att du har en passion för denna sport samt att du är påläst om de olika reglerna för att kunna syna dina motståndare och även för att veta hur du själv fungerar.

Så, börja smått men glöm aldrig att tänka storslaget.

 

 

Stäng meny