Smått och stort om spel

Nu ska det firas för nu har äntligen en svensk vunnit den ärofyllda titeln mästare i poker-VM. Den glada mannen heter Martin Jacobson och kan skratta sig lycklig ända till banken.

16840-poker-chips-on-an-isolated-backgroundJa, det är en solig dag om man hejat på Sverige eller bettat pengar på att svensken skulle vinna. För många trodde nog inte att det skulle hända, och inte heller att andraplatsen skulle bli tagen av en norsk. En nordisk seger med andra ord. För vinnaren Martin blev segerpotten hela 47 miljoner kronor, men är mer glad och intresserad över den titel han nu kan bära från WSOP. För att vara mästare i poker är något som många människor vill vara. Mycket handlar om att ha ett analytiskt sinne och att verkligen känna sin egen kropp och hur man fungerar i svåra situationer.

Övning ger färdighet

Känner du att du vill utmana Martin har du en chans. För vad det handlar om är att du ska ha en passion sedan är det bara att öva och jobba på att finna din egen teknik. Många väljer att börja spela online och väljer sajter efter utbud och insättningsbonus för att få en sådan bra start som möjligt. Sedan handlar det om att tänka långsiktigt och att inte lita på din tur utan förlita dig på att du besitter en skicklighet. Detta för det kommer göra dig till en säkrare spelare som kan syna andra och som vet när det är dags att lägga dig för att börja om en ny omgång. Så vem vet, kanske är det dig vi kan läsa om i framtiden.

 

Stäng meny